Coworking istället för kontorshotell på Södermalm

Kontorshotell i all ära, men har du hört talas om coworking? Det är den senaste trenden inom kontorslandskapen som ständigt förändras och utvecklas i enlighet med individernas och företagens behov. Med coworking slipper man höga räkningar varje månad och ständigt föränderliga utgifter som går upp och ner i takt med de skiftande årstiderna. Man slipper också betala för städning, internet, receptionister, och så vidare.

Vissa coworking-platser erbjuder också gratis fika med kaffe, te och småkakor eller frukt utan extra kostnad. Man hyr helt enkelt in sig på ett rum eller en skrivbordsplats beroende på när man har behov och hur stort behov man har och det går alltid att minska eller öka på antalet timmar man hyr in sig på varje månad. Det är kort sagt en otroligt smidig och flexibel lösning som passar alla olika typer av småföretag, frilansare och projekt.

Convendums kontorshotell Södermalm är nu en del av Slussens modernisering och har öppnat Södermalms första coworking space på fyra våningsplan. De erbjuder privata kontor, mötesrum, konferensrum, en modern lounge och till och med en takterrass med utsikt över Djurgården, Gröna Lund och Gamla Stan. Du har allt du behöver under ett tak, inklusive kök, reception och gym, så det är lätt att locka till sig stora talanger och rätt samarbetspartners, för vem vill inte njuta av sådan lyx på Södermalm? Med ett medlemskap hos Convendum får man dessutom tillgång till deras övriga Coworking spaces i Stockholm och Göteborg – plus Mallorca! Perfekt om man vill jobba lite i varmare breddgrader.