Fira era uppfyllda mål

Det är viktigt att sätta mål – men det är kanske viktigare att fira dem när de väl är uppnådda. Oavsett om det är stora eller små mål som uppfylls är det viktigt att på ett eller annat sätt fira dem. Annars kan det lätt bli att ni i företaget bara kör på – vilket i sin tur kan leda till stress och utmattning. Och det är ju något som du inte vill att de på ditt företag ska uppleva.

Skidor, sol eller spa?

Om du är en ledare på företaget så vill vi rekommendera att överraska de anställda. Det kan till exempel vara att överraska dem med en skidresa till Åre, eller varför inte till Alperna om in har den budgeten? För att göra det ännu roligare kan du eller ni ge de anställda lite ledtrådar så att de själva får gissa vad det är ni ska göra för att fira era avklarade mål.

En idé är att surfa in på Houdini Sportswear’s hemsida och klicka dig vidare på exempelvis skalbyxor skidåkning herr. Sedan beställer du skalbyxor till alla som ska med på skidresan. När de anställa sen öppnar paketet med skalbyxorna kan de själva komma fram till vad resan ska innebära och innehålla.

Du kan göra samma sak oavsett vilken typ av resa du väljer att fira med. Vill ni hellre åka på ett spa kan du köpa tofflor till alla eller liknande. Eller om ni ska åka till ett varmt ställe kan du köpa solkräm åt alla.