Nu är det rea!

Ja, det är mycket rea online i dessa dagar, vilket betyder att det är toppläge att piffa upp arbetsplatsen med nya möbler och köksmaskiner som riskokare och kaffebryggare. Passa på att skapa en fräsch atmosfär som blåser liv i operationerna och gör att personalen känner sig stolt över att få arbeta hos er. Om ni har en uteplats eller balkonger är det faktiskt smartast att köpa utemöbler och utemöbler och utomhusdynor under vinterhalvåret när butikerna vill sälja av förra säsongens produkter.

I slutändan kan man spara in en massa pengar på att handla när butikerna rear ut förra årets sensationer och en av våra favoritbutiker på nätet är ConfidentLiving.se, som erbjuder allt från möbler och belysning till köksmaskiner och porslin från kända varumärken. Just nu är det lagerrensning med upp till 40% i rabatt. Lyxiga taklampor som “Gross Grande” av Rydéns är nedsatt till 6 295 kronor från 8 395 kronor. Eller vad sägs om matbordet Pheno från Dan From Denmark för 4 589 kronor istället för 5 895 kronor? Det är en tjusig rabatt på 16%.

Huvudmenyn ger dig följande alternativ: Belysning & lampor, Inredning, Kök & servering, Möbler och Outlet. Det går också att navigera sig fram enligt varumärken eller serier. I kategorin “Småförvaring” hittar vi allt man behöver för att organisera arbetsplatsen. Det som är så härligt med ConfidentLiving.se är att de erbjuder snabba och smidiga leveranser helt gratis när man spenderar minst 499 kronor. Inte illa för en webbutik som erbjuder Sveriges största sortiment av möbler, inredning & belysning.