Snygga till hemmakontoret

Med ett organiserat och snyggt hemmakontor får man helt enkelt mer gjort. Vi påverkas mer av vår omgivning än vi kanske tror och när det är välorganiserat, rent, snyggt och stiligt på arbetsplatsen blir vi undermedvetet motiverade att vara mer produktiva och vi gör dessutom ett bättre jobb. Vi har precis köpt nya trädgårdsmöbler på Garden Store eftersom de har lanserat säsongens möbler från våra favoritmärken, men som tur är sparade vi undan lite för att piffa till hemmakontoret också. I slutändan kommer vi ha gott om ställen att jobba på både inomhus och utomhus, vilket är ett stort plus nu när våren är runt hörnet.

När du shoppar kontorsmöbler är det givetvis viktigt att det är praktiska möbler av god kvalitet, men tänk också på att det ska vara estetiskt tilltalande. Köp några vackra plantor också för att få en till dimension på hemmakontoret. Plantor och blommor inger lugn och harmoni och kan också vara väldigt inspirerande. Med en svartvit poster i en stilren ram kan du också skapa en schysst stämning på ditt hemmakontor.

Tanken är att du ska glida in på ditt hemmakontor måndag morgon med kaffekoppen i handen och känna dig positiv och inspirerad att ta dig an en ny arbetsvecka. Vad ger dig energi? Vad inspirerar bra idéer och vad ger dig motivation att gå den extra milen? Kanske en poster med ett inspirerande citat från en av dina förebilder kan hjälpa dig att komma i rätt stämning. Du kan designa dina egna posters online så låt kreativiteten flöda.