Tips för ett bättre fikarum

Ett enkelt sätt att glädja personalen på är att köpa något nytt till fikarummet. Varför är det en sådan fin gest? För att det väldigt tydligt signalerar hur mycket ledningen bryr sig om personalen. När ni köper ett nytt bord, mikråvågsugn med varmluftsugn eller en snygg vattenkokare i glas så vet personalen att ni tycker att det är värt att lägga pengar på saker och ting som gläder personalen. Då känner de sig uppskattade, motiverade och tacksamma. Det leder ofta till ökad produktivitet på arbetsplatsen, så det är en så kallad win-win situation.

Webbutiken Kökets Favoriter har stor rea just nu på allt från knivar och serviser till kastruller och andra kökstillbehör. Där finner du även köksmaskiner som blenders och mixrar. Knivar av bra kvalitet brukar vara ganska dyra och om man vill passa på nu kan man få upp till 50% rabatt på Kökets Favoriter. Det finns väl få saker som är så irriterande som slöa knivar, så om ni kan skämma bort era anställda med bra knivar i köket så kommer det säkerligen att uppskattas!

I webbutiken finner du även serviser från populära varumärken som Spode, Eva Solo, Broste Copenhagen och House Doctor, med en salig blandning av nordisk design, rustik design och klassiska mönster. Nordic Wares unika kakformar är också på rea just nu, så om man tycker om att baka vackra bakverk så bör man passa på. Nordic Ware har några av de vackraste bakformarna vi någonsin sett. Nu kan du få helt unika former och mönster på sockerkakan.